Grus i hals och ögon

07.15
Är på jobbet.
07.25
Har hämtat mitt te och får fem minuter så att jag kan rossla upp rösten innan alla människor börja ringa in och ska sjukanmäla sig.
07.30
Öppnar växeln
Vilket liv! Inga ringer....

Vill inte chocka er eller sa men det ar varmt

Hej hopp. Lessen for att gora ert liv svart genom att inte skriva med dom vackra bokstaver som skulle kunna beskrivas med A och O med sma prickar over. 
Jag landade igar morse klockan 6 pa morgonen (lokal tid), resan gick forvanadsvart bra och jag sov faktiskt, hor och hapna, 3 timmar! Under denna resa hade jag som alltid nar man aker flyg fran sverige minst sagt speciella medresenarer. bredvid mig pa andra sidan gangen (tack och lov individen jag nu skall beratta om inte slog sig ner brevid mig) hade jag en fader och en dotter. Fadern sag och som Krisitan Luuk och hade en forliten troja som inte alls tackte stora delar av ryggen vilket gjorde att hela varlden fick beskoda ett myntnedkast som skulle fa plats med mynt lika stora som talrikar nar han bojde sig ner, ew. Hans dotter var fantastiskt sot och babblade nastan oavbrutet. I raden bakom fadern och den sota dottern satt en elegant moder med en pojke (tror att det var en pojke iallafall). Han/hon spelade pa sitt nintendo Ds hela resan och moder tog en hand i taget fran pojken och skulle torka av fingrarna eftersom vi just uthardat en flygplansmaltid som smakade som flyplansmat alltid brukar gora. Darefter tog hon trasan och torkade hans mun och nasa. det bor tillaggas att pojken var ca 11 ar. Pojken forstorde detta omsorgsfulla torkande snabbt med att rycka at sig en malteser. 
Just nu befinner vi oss pa en :o (svensk bokstav at sidan sa att ni ska fatta) som heter Racha. Mycket vackert med kritvit strand och turkost genomskinligt vatten, lovely! Ska nog snarast avnjuta en lunch och sedan lagga mig tillbaka i en solstol och lasa min bok. Nu nar ni har last detta mycket ointressanta inlagg forstar ni att ni inte behover lasa mina inlagg mer. fast ni far, om ni vill.
Nagel och bleka haret inlagg far ni en annan dag.
Hej hej ESTHER 

 


Eshrus är en bestämd tjej på 14 vintrar

Till och från blir det en utpräglad tyshet i denna blogg. Förlåt. Den tystheten ska nu inte längre finnas till, under dem 4 kommande veckorna ska min gamle trofast Esthrus gästblogga här. Följ sviskonet med spänning då hon för femtioelfte gången besöker Thailands utforskade öar. Så låt spänningen börja och låt Esthrus skaka om din världsbild, jag lovar att du kommer kunna allt om naglar efter dessa 4 veckor, samt hur du får ditt hår att bleka snabbt i solen. Läs och njut, goodbye

Läser vidare. scrollar vidare

Försöker få en daglig dos av nyhetsflöde och ögnar då igenom de stora tidningarna, och denna morgon möts jag av;

"Varning för snöfall"

Jo, tack DN, VI VET. Har det gjort nåt annat än att snöa den senaste månaden?


"Varning för snöoväder"

Jo, tack Svd, VI VET. Har det gjort nåt annat än att snöa den senaste månaden?



Kom igen nu. Ge oss nått nytt. Ska det vara den största nyheten i Sverige just nu?



En torsdag

Vad gör man kl 10.00 en tors? Jo, man sitter på jobbet i sin snurrstol och drar drar sig i stämbanden. Försöker tänja dem, värma dem, få lite liv i dem, det funkar sådär att få bort ondskan i halsen, och det blir inte bättre av att prata i telefon hela dagarna. Men då kommer drycken te galopperande i högsta hugg med antingen en arom av äpple eller earl gray. Vi tackar och bockar för den.

Kom in i kundtjänst-rummet imorse (kallas kundis av interna(fångar)) och kände till min fasa att en odör av unken instängdhet infann sig i mina näsborrar. Försökte snabbt hitta källan och upptäckte att i papperskorgen låg ett brunt bananskal, som igår inte alls va brunt när jag la det där. Slog slag i saken och och hivade ut påsen. vift vift.  Lukten i rummet har nu medfört att jag sitter med öppen dörr ut till korridoren där det "fina" folket springer med viktiga papper fladdrandes efter sig, och där jakten på tiden är så påtaglig att den lätt krossas av en nysning. Samtidigt, för att stämmningen inte ska va allt för ohållbar, så slängs det mellan dem "fina" uttryck som
"waky waky cash is king" följt av ett asflabb.

På åttonde våningen lyser solen

Omfryst glass. Man känner redan när man tar ut paketet ur frysen att den luktar omfryst och så känner man exakt den smaken som kommer nudda tungan inom kort. Inte mycke mer än så har hänt idag. Händelserikt.


Sitter nu för tiden och halvfräser till folk i telefonen. Orken att hålla den glada gnistan vid liv i 8 timmar per dag dog för länge sen. Som sagt, är inte skapt för kontorsjobb. Instängd och rutten känner man sig. Solen ser jag när den blänker i dörren som finns på andra sidan. Sa till min kollaga att jag vat tvungen att gå ut och titta in i solen idag, det fick jag. Kom tillbaka med ett leende på läpparna och hon sa att jag såg frisk ut.


Framtiden ligger framför oss i våra händer

Svaret är 40. 40 dagar tills jag åker. Åker över atlanten. Över landet. Landar i san fransisco. Längtan är enorm.

Kom on.

dsc00791 (MMS)

Kom on. Musikens magi och kärlekens kraft? Pff. Jag smälter


Bam! å du simmar men ur vägen med dig

Finns det nån skönare känsla man kan få än när man lurpassar på nån? Den långa väntan på att få att slå till. Kommer jag lyckas? Kommer mitt skrämselljud att bli bra? Har jag gjort min osynlig? Så många frågor och så lite tid. Spring-gömma sig- hålla nadan- slå till mot offer- skratta- få en mördarblick.



Det har väl inte undgått någon att temperaturen ligger under noll graders strecket dygnet runt nu för tiden. Detta gör att alla blåbär och lingon blomstrar för fullt i vår vackra stad. De bidrar starkt till trängseln på tuben, de tar upp hela trottoarer eftersom det gillar att umgås med jämnlika i grupp och är oftast inne i ett hemskt dåligt tonårshumör. Japp, fjällrävens dunjackor är här i år igen. Har ingenting emot dessa jackor, men eftersom nu alla stockholmare har insett att det inte går att ha den tunna höstjackan med lager på lager längre så har nu platserna i det allmänna rummet, framför allt på tuben förminskat drastiskt.

RSS 2.0