CA- life style


Sitter i labb-salen i skolan och skär ut små små pappersbitar, plötsligt känner jag en doft av mat. Vänder mig om. 3D-mannen har tagit fram ett litet pentry och ställt en konservburk med bönor på. Är jag förvånad? Absolut inte.



Projekt; bygg en boll. Jag byggden en blå boll. Den rullade faktiskt, den rullade så pass bra att jag kom på fjärde plats i klassen när vi hade ett race i backen utanför skolan.






Annars har vi hängt en del på stranden mellan återbesöken och gatutjänsten. Fördriver tiden på ett rätt så behagligt sätt.






Vi har hunnit med en drive in bio. LORAX stog på menyn.
Det var som i en film. Vi fällde upp backluckan, och där satt vi och frossa i mat, godis och dryck och bara njöt.
 



Hur roligt kan man ha det på en bio egentligen?



Vink vink från French Press. Ett kaffeställe som får Anna att rulla ögonen


Multi


What's your name?

Linn..Camilla

Har börjat vänja mig vid att folk i skolan ropar Camilla efter mig. Har till och med fått till en hyffsad namnteckning på Camilla Engström.
Okej. så här ligger det till. Jag är folkbordförd som Camilla Linnea Engström, det står alltså att jag heter Camilla Linnea Engström i mitt pass. När jag i början av terminen skrev in mig i skolan var jag såklart tvungen att skriva mitt exakta namn Camilla Linnea Engström. Så när lärarna ropar upp mig blir det Camilla. Oerhört intressant, eller hur? Men lite spännande. får spela teater mitt i vardagen.

Väggarna är tunna och vi hör allt

vi har alla låtar vi inte uppskattar lika mycket som andra. sen finns det låtar, trots att du den dagen inte orkar röra dig en meter, som genast får upp dig på fötterna när du hör den på radion.

Exempel. Anna hatar IF I CATCH YOU-MICHEL TELÓ (AI SE EU TE PEGO), speciellt den engelska versionen. Hon får en blick som skulle kunna mörda sniglar när hon hör den.
Anna älskar Avicii - Levels. Den får henne att vicka på huvudet i sidleds och om hon är gåendes när hon hör den, bli då inte förvånad om hon gör duv-dansen.

Exempel. Linnea hatar Sak Noel - Paso . Den får henne att se svart och snabbt som en bisonoxe byta radiokanal.
Linnea älskar Foster the people- Pumped Up Kicks. Hon gör hötfdansen när hon hör den, speciellt med höger höft.



In motion


En i mängden


Har fyra olika klasser. Foto. 2-D. 3-D. Printmaking.
Jag har fyra olika medelåldersmän i mina klasser. Alla en aning speciella på sitt sätt.

Foto-mannen. en krigsveterna som vet bäst. Han vet t.ex vilket fotoredigeringsprogram på marknaden som är det bästa och billigaste. han vet allt om sin nyinköpta kamera. han vet allt om skärpedjup. han vet allt om komposition. han vet allt om slutartid. han vet allt, eller han tror det i alla fall. och såklart har jag hamnat brevid honom i klassrummet. fulländat. Så det som är behållningen av att sitta och lyssna på hans långa utläggningar är att läraren alltid sätter dit honom på ett snyggt sätt och säger att han har fel. Men tyvärr är det nog det enda som läraren är bra på. sen när blev foto mattematk? Vart tog den flummiga läraren vägen som säger "gå på känsla"? Hon är i alla fall inte i Santa Barbara kl 8.00 på fredagar i ett kallt klassrum i det yttersta hörnet av city collaget.

2D-mannen. första lektionen. "så berätta om er själva, vem ni är och varför ni vill plugga här på SBCC". till skillnad från mig som drog till med ett cheesy svar om hur fint det är här och hur sköna människorna är så berättar Randy (foto-mannen) att han är här för att kolla på söta tjejer, och skrockar. tystnad. han tillägger även att han gärna kan samåka med folk, om nån behöver skjus till skolan. tystnad. på något sätt har det blivit så att det bara sitter killar närmst honom i klassrummet. undrar varför.

Printmaking-mannen. Hissen går inte ända upp. Inte den vassaste kniven i lådan. Inte alla hästar i stellet. Hans bälte går inte igenom alla hällorna. Ej möblerat på övervåningen. Han saknar några knappar på sin fjärrkontroll. Har bara en åra i vattnet. Har inte alla sina flingor i paketet. Bara skum, ingen öl. Han har inte alla indianerna i kanoten och han har framförallt inte alla chips i påsen. Ni fattar galoppen.

3D-mannen. Använder kirurghandskar. konstant. bacillskräck? Det är ett evigt suckande från mina klasskamrater som inte orkar med hans oändliga frågor om allt mellan himmel och jord. Varför doriska kolonner ser ut på ett visst sätt och varför symmetrisk konst är symmetrisk.

kort och gott, en salig blandning

RSS 2.0